kosten

  • hele dagopvang:  € 6,40 per uur. Afname  8 of 10 uur per dag.
  • schooldagopvang: € 6,40 per uur. Afname 6,5 uur per dag.

Bij de kosten is het volgende inbegrepen: fruit, broodmaaltijd, sap, thee, melk, crackers, rijstwafels en al de biologisch/dynamische etenswaren die we koken en bakken. Billendoekjes voor de baby zijn inbegrepen evenals kosten voor gebruik en wassen extra kleding en ook luiers, flessenvoeding. 

We zijn helaas zelf niet in staat om kinderen uit school te halen, dus moeten we samen kijken naar een oplossing. Voor 8 uur s'ochtends kunnen we eventueel een aantal kinderen thuis ophalen en na 18 uur 's avonds. Ik vraag hiervoor een vergoeding.

Om de opvang zo prettig mogelijk te laten zijn - en om zo goed mogelijk overzicht te houden - kiezen we per dagdeel voor maximaal 4 á 5 kindjes die tegelijk worden opgevangen.

administratiekosten 

Bijkomende kosten: € 35,00 per maand bureaukosten voor administratie en begeleiding door gastouderbureau Drakepit.

Drakepit biedt registratie en administratieve ondersteuning en ondersteunt en begeleidt ons in het uitoefenen van het dagelijks werk. Middels scholing en intervisie evalueren we regelmatig wat de kinderen Van ons vragen. Als gastouders begeleidt Drakepit ons bij de opzet van de kinderopvang en het vormgeven van zelfstandig ondernemerschap.

De overheid vergoedt een gedeelte van de gemaakte opvangkosten.
Zie o.a www.belastingdienst.nl/kinderopvang‎